Η Coca Cola Zero Ανανεώνεται

 

Η αγαπημένη σε όλους coca cola zero ανανεώθηκε και κυκλοφορεί με νέα εμφάνιση και νέα γεύση. Η Coca Cola Company όπως φροντίζει όλα της τα «παιδιά» έτσι δε θα άφηνε και το αγαπημένο από πάρα πολλούς προϊόν zero. Με το σύνθημα «η καλύτερη coca cola που έγινε ποτέ» που εμφανίζεται στο τηλεοπτικό της σποτάκι το δίχως ζάχαρη αναψυκτικό κάνει επανεκκίνηση στις ελληνικές αγορές.


Από το 2005 που έκανε το ντεμπούτο της κέρδισε τις καρδιές εκατομμύρια καταναλωτών σε όλο τον κόσμο γιατί κατάφερε το μέχρι τότε ακατόρθωτο. Είχε την αυθεντική γεύση της θρυλικής και αξεπέραστης κοκα κολα αλλά χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς θερμίδες. Πάνω από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο αγκάλιασαν την νέα εκδοχή και της έδωσαν τη θέση που της αξίζει.

Από τη νέα λοιπόν έκδοση της coca cola zero δε θα μπορούσε να λείπει αυτή με το λεμόνι προσθέτοντας στη γεύση τα διακριτικά αρώματα του δημοφιλούς εσπεριδοειδούς. Για ακόμα πιο απαιτητικά γούστα και εξειδικευμένο κοινό λανσάρεται η coca cola zero χωρίς καφεΐνη, σε μια πραγματικά αριστοκρατική σε χρωματικούς συνδυασμούς συσκευασία.

Η συσκευασία όμως που κλέβει όμως την παράσταση είναι αυτή της κλασσικής coca cola zero με το απόλυτα λιτό σε design μπουκάλι και το καθηλωτικό κόκκινο χρώμα με το λογότυπο σε επιβλητικό μαύρο.

Η εταιρεία δεν εφησυχάζει ποτέ. Είναι πραγματικά απίστευτη η ενέργεια και το όραμα που βάζει στα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης της. Δεν παύει ποτέ να ικανοποιεί το πιστό καταναλωτικό της κοινό στο έπακρο και να το τροφοδοτεί ασταμάτητα με νέες ιδέες, προτάσεις και γεύσεις. Δίχως να σκέφτεται το ρίσκο της απώλειας τολμά και βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση προκειμένου να προβεί σε γρήγορες διορθωτικές κινήσεις και να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές.

Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα τη μοναδική κοκα κολα zero προτείνουμε ανεπιφύλακτα να της δώσει μια ευκαιρία και υποσχόμαστε ότι θα τη βάλει στην καθημερινότητα του για πάντα!

 Δείτε το σποτάκι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=QmEMazbfuy0&t=13s


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island