Διακοπές Στο Αυτόνομο Ηράκλειο

Ανέκαθεν όταν άκουγα ότι κάποιος πάει διακοπές στην Κρήτη μου φαινόταν κάπως αστεία σαν έκφραση και έκανα πάντα την ίδια σκέψη: «Σε όλη την Κρήτη;;» Φανταστείτε να σας πει κάποιος ότι θα πάει διακοπές στη Μακεδονία. Είναι τόσο μεγάλες οι αποστάσεις και τόσα πολλά τα μέρη που μπορεί κάποιος να κάνει διακοπές που τέτοιες απαντήσεις είναι το ολιγότερο ασαφείς.

Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιος Νικόλαος και αμέτρητα χωριά και μικρές πόλεις γύρω και μέσα σε αυτούς τους νομούς υποδέχονται κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Κάθε νομός έχει την δική του φυσική ομορφιά, ξεχωριστό ιστορικό ενδιαφέρον και διαφορετικά μέρη και στέκια για διασκέδαση.

Το Ηράκλειο είναι η πόλη που τα έχει όλα και σε μεγάλο βαθμό. Το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης με την πιο έντονη κινητικότητα ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και το κεντρικό αεροδρόμιο του νησιού υποδέχονται χιλιάδες επισκέπτες που με ανυπομονησία καταφθάνουν στο νησί για να χαρούν τις διακοπές τους.

Η πόλη του Ηρακλείου έχει έντονη ζωή και τη μέρα και την νύχτα χάριν όχι μόνο στους τουρίστες αλλά και στους πολλούς μόνιμους κατοίκους που ζουν εκεί. Οι επιχειρήσεις, τα εργοστάσια, οι καλλιέργειες αλλά και οι πανεπιστημιακές σχολές κρατούν τον κόσμο στον τόπο αυτό και οι άνθρωποι, Κρητικοί ή όχι, έχουν αναπτύξει ένα αυτόνομο θα λέγαμε τόπο, ένα μέρος με τη δική του κουλτούρα, ήθη και έθιμα.

Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει διακοπές στο Ηράκλειο Κρήτης έχει μεγάλη σημασία το που θα μείνει και το να επιλέξει ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης είναι ίσως από τις πιο σωστές αποφάσεις. Το κέντρο της πόλης έχει τόσα να δώσει στον επισκέπτη που η διαμονή κοντά και γύρω από αυτά μόνο θετική μπορεί να είναι.

Στο Ηράκλειο θα βρει κανείς πολλά ξενοδοχεία, δεν αξίζουν όμως όλα το ίδιο. ξενοδοχεια ηρακλειο κρητης  Ειδικά όταν πρόκειται για καλοκαιρινές διακοπές, σε αντίθεση από ένα επαγγελματικό ταξίδι, το ξενοδοχείο πρέπει να παρέχει στον επισκέπτη και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Ευτυχώς με το διαδίκτυο και τις πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς όλα γίνονται πιο εύκολα και διαφανή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island