Φθηνότερη Ασφάλεια Για Τη Μηχανή Σας

Πολλοί οι λόγοι που μπορεί να αποφασίσει κανείς να αγοράσει δίτροχο, με πρωτεύοντες την ευκολία μετακίνησης και στάθμευσης στην πόλη αλλά και τη μεγάλη αγάπη για τους δύο τροχούς. Η αναζήτηση όμως για μια φθηνή ασφάλεια μηχανής αποτελεί τον κοινό παρονομαστή για όλους.   


 

Για να επιλέξει λοιπόν ένας οδηγός δικύκλου το πιο κατάλληλο, για τον ίδιο, ασφαλιστικό προϊόν θα πρέπει να αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του ώστε να ενημερωθεί για όλες τις καλύψεις που προσφέρουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Σημαντικό είναι να γνωρίζει πως το κόστος των ασφαλίστρων αυξάνεται αναλογικά με τα κυβικά της μοτοσυκλέτας.  Ένας επιπλέον ιδιαίτερος παράγοντας που παίζει ρόλο για τις ασφαλειεσ μοτο φθηνεσ είναι η διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Παρόλο που ένα τρίμηνο συμβόλαιο ενδεχομένως φαίνεται φθηνοτερο, σε απόλυτα νούμερα, η αλήθεια είναι πως με ένα ετήσιο πακέτο μπορεί να επιτευχθεί ουσιαστική εξοικονόμηση χρημάτων μέχρι και 15%  επί του συνηθισμένου τιμολογίου.

Αφού λοιπόν εξετάσει κανείς ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής ασφάλισης, το επόμενο βήμα για μια φθηνή ασφάλεια μηχανής είναι η εξέταση των διαθέσιμων επιλογών, δηλαδή η σύγκριση των πακέτων που προσφέρουν οι διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες. Οι οικονομικές διαφορές ανάμεσα στις εταιρείες μπορούν να φτάνουν μέχρι και το 40% για ένα πρόγραμμα με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις. Σημαντικό είναι επίσης και η επιλογή κάλυψης για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, μιας και τα ανασφάλιστα οχήματα αποτελούν ένα έντονο φαινόμενο της εποχής μας. Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με ανασφάλιστο όχημα ο χρόνος ασφάλισης από το Επικουρικό Κεφάλαιο μπορεί να φτάσει και τα δύο χρόνια.

Πηγή Εικόνας: https://www.flickr.com/photos/mourner/3499224708

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island