Coke Zero Sugar

H Coca Cola Zero μπήκε στο προσκήνιο το 2005 και έγινε γρήγορα μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες της The Coca-Cola Company. Η Coca Cola Zero, η οποία μετονομάστηκε πρόσφατα σε Coca Cola Zero Sugar, διατίθεται στην αγορά ως μια πιο υγιεινή έκδοση του γνήσιου ποτού με ζάχαρη, της Coca-Cola Classic. Περιέχει μηδενικές θερμίδες και ζάχαρη παρέχοντας παράλληλα τη χαρακτηριστική γεύση Coca-Cola, καθιστώντας την ένα ελκυστικό ποτό μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να μειώσουν την πρόσληψη ζάχαρης ή να ελέγξουν το βάρος τους.

H Diet Coke και η Coca-Cola Zero Sugar, παρόλο που φαινομενικά έχουν πολλές ομοιότητες, η αλήθεια είναι ότι, πέραν της εμφάνισης, χαρακτηρίζονται από πολλές διαφορές. 

coke zero

Η πιο αισθητή διαφορά από όλες είναι η γεύση. Ενώ η coke zero Sugar έχει τη γεύση ακριβώς όπως η κανονική Coca-Cola, η Diet Coke έχει τη δική της ξεχωριστή γεύση, "μια πιο ελαφριά γεύση". Επιπλέον, παρουσιάζουν διαφορές ως προς τα συστατικά που περιέχουν και τα οποία τους δίνουν την ξεχωριστή τους ταυτότητα. Το σημαντικότερο πράγμα όμως για την Coca-Cola Zero Sugar είναι ότι έχει μηδενικές θερμίδες, μηδέν ζάχαρη και εξακολουθεί να έχει την ιδιαίτερη γεύση της Coca Cola. Είναι η αγαπημένη επιλογή για όσους κάνουν δίαιτα παγκοσμίως καθώς αποτελεί έναν καταπληκτικό σύμμαχο για όλους εκείνους που προσπαθούν να μειώσουν τις θερμίδες που προσλαμβάνουν μέσα στη ημέρα τους αλλά και για εκείνους που αναζητούν την αναζωογόνηση ενός κουτιού ποπ, αλλά χωρίς το έντονο οξύ και τα σάκχαρα. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island