Ανακαλύπτοντας Το Πόρτο Χέλι & Τα Ξενοδοχεία


Το Πόρτο Χέλι είναι το πιο δημοφιλές και σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο της Αργολίδας, με εξαιρετικά ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή. Το λιμάνι στο Πόρτο Χέλι παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και γι αυτό το επιλέγουν πολλοί πλοιοκτήτες. Τα εξαιρετικά πορτο χελι ξενοδοχεια, τα πολυτελή εστιατόρια, οι παραδοσιακές ταβέρνες, τα μπαρ και νυχτερινά κέντρα που θα βρει ο επισκέπτης στην περιοχή θα γεμίσουν με ενδιαφέρον τις μέρες διαμονής. 

Το Πόρτο Χέλι δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά αξιοθέατα φυσικού κάλλους αλλά και ιστορικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι την περιοχή την έχουν επιλέξει πολλοί διάσημοι από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό για να φτιάξουν τις εξοχικές κατοικίες τους. 

Τα πορτο χελι ξενοδοχεια είναι πολυτελή και παρέχουν στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαμονή. Τα περισσότερα πορτο χελι ξενοδοχεια είναι χτισμένα δίπλα στη θάλασσα με καταπληκτική θέα στον Αργολικό Κόλπο. Μη χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα ερείπια της αρχαίας πόλης Αλειά, που βρίσκεται απέναντι από τον οικισμό και μεταφερθείτε στον 5ο αιώνα π.Χ., όταν η περιοχή ήταν στο απόγειο της.

Περάστε λίγο χρόνο στην περιοχή της Κοιλάδας, όπου βρίσκεται το σπήλαιο Φράγχθι, ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια της Ευρώπης, επειδή περιέχει τον αρχαιότερο ανθρώπινο σκελετό στον ελληνικό χώρο, που χρονολογείται από 10.000 έως 80.000 χρόνια!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island