Παραλίες Και Ξενοδοχεία Στην Ερέτρια

Η Ερέτρια είναι ένα μέρος που κάθε χρόνο κερδίζει ολοένα και φανατικότερους οπαδούς και όχι άδικα. Η κοντινή της απόσταση και η εύκολη πρόσβαση από την πρωτεύουσα, η στρατηγικής σημασίας τοποθεσία της στο μαγευτικό νησί της Εύβοιας αλλά και τα ερετρια ξενοδοχεια με τις ανέσεις και τις εγκαταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ξενοδοχεία άλλων δημοφιλών ελληνικών προορισμών καθιστούν την Ερέτρια εναλλακτικό για πολλούς προορισμό διαφυγής, τόσο για το Σαββατοκύριακο, όσο και για τις καλοκαιρινές διακοπές. 

Με απόσταση περίπου μιάμιση ώρα από την Αθήνα οδικώς, η πρόσβαση γίνεται εύκολα, είτε μέσω από τη νέα γέφυρα της Χαλκίδας, είτε με καραβάκι τύπου ferry boat από το λιμάνι του Ωρωπού, μία απόσταση που δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά. 

Ο επισκέπτης που θα επιλέξει να μείνει σε ένα από τα φανταστικά ερετρια ξενοδοχεια θα έχει τη δυνατότητα εκτός από το να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να εξερευνήσει το χωριό, να κάνει ημερήσιες εξορμήσεις σε παραλίες και χωριά της υπόλοιπης Ευβοίας ανακαλύπτοντας την ομορφιά του ποικιλόμορφου αυτού νησιού. 

Με τη Χαλκίδα σε μία απόσταση 20 λεπτών οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα, επίσης, να απολαύσουν την έντονη νυχτερινή ζωή της σύγχρονης αυτής πόλης, να ψωνίσουν στα μοντέρνα εμπορικά κέντρα και να δοκιμάσουν μεζέδες στη γραφική παραλία στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. 

Επίσης, αξίζει και με το παραπάνω να σχεδιάσετε μία ημερήσια εκδρομή στην Ορεινή Στενή Ευβοίας όπου η βλάστηση, τα δάση, η δροσιά και το τοπίο κλέβουν τις εντυπώσεις. Η εκδρομή αυτή συνδυάζεται τέλεια με την παραλία της Χιλιαδού ή τη δυσπροσιτη Θαψα, όπου τα αιγαιοπελαγίτικα νερά θα σας συναρπάσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island