Κρήτη, Ένας Σίγουρος Προορισμός

Ένα ταξίδι στη μαγευτική Κρήτη ποτέ δεν απογοητεύει τον επισκέπτη…ο ίδιος προορισμός κάθε φορά έχει να σου προσφέρει άλλα, να σου παράξει νέα συναισθήματα και εμπειρίες. Το νησί δεν βρίσκεται τυχαία στους τοπ προορισμούς παγκοσμίως. Δε μπορεί τόσα χρόνια να τηρείται αυτή η φήμη με το τίποτα. Και όχι μόνο να διατηρείται αλλά και να γιγαντώνεται καθιστώντας το μέρος a wanna be at least once in my life place.  


Για να είμαστε πιο δίκαιοι με τα μέρη της υπόλοιπης Ελλάδας η Κρήτη λόγω έκτασης, μιας και αποτελείται από 4 νομούς, είναι λογικό να έχει συγκλονιστικά, όμορφα, μέτρια και άχαρα μέρη να επιδείξει. Κανείς δε λέει πάω διακοπές στη Θράκη αλλά όλοι λέμε θα πάω στην Κρήτη! Ανεξαρτήτως από το που θα μείνουμε η περιέργεια και η έντονη επιθυμία να εξερευνήσουμε όλο το νησί μειώνει τις αποστάσεις του.

Είτε κάποιος μείνει στα συναρπαστικά Χανιά, είτε στο γραφικό Ρέθυμνο, στο ενδιαφέρον Ηράκλειο ή στον χαριτωμένο Άγιο Νικόλαο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξερευνήσει σχεδόν όλους τους νομούς. Και έτσι πρέπει. Η κάθε πόλη έχει κάτι τελείως διαφορετικό να μας προσφέρει και το κοινό στοιχείο όλων είναι οι όμορφες παραλίες, τα άγρια απόκοσμα βουνά, το καταπληκτικό φαγητό, οι φιλόξενοι άνθρωποι και η τεράστια ιστορία.

Η πόλη του Ηρακλείου ίσως είναι η πιο παρεξηγημένη από άποψη ομορφιάς αλλά αυτό δεν είναι και παράλογο μιας και είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Κρήτη, διαθέτει τεράστιο λιμάνι, αεροδρόμιο, πανεπιστήμιο κλπ. Και όπως όλες οι μεγάλες πόλεις έχουν άσχημες αλλά και όμορφες γωνιές. Αλλά ακριβώς επειδή και είναι μια μεγάλη πόλη διαθέτει και άπειρα μέρη και ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία που πρέπει κάποιος να δει.ξενοδοχεια ηρακλειο κρητης

Η έντονη νυχτερινή ζωή είναι επίσης πόλος έλξης για χιλιάδες νέους τουρίστες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και οι γαστρονομικές επιλογές έλκουν ζευγάρια και οικογένειες κυρίως. Στο Ηράκλειο όπως είναι αναμενόμενο θα συναντήσει κανείς και μεγάλη ποικιλία σε καταλύματα και θα έχει τη δυνατότητα να διαμείνει σε ξενοδοχεία 5 αστέρων, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άνετους χώρους και διακριτικές πινελιές πολυτέλειας. Ανακαλύψτε τα!


Image Source: https://www.flickr.com/photos/132646954@N02/50662090451

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island