Το Πιο Απολαυστικό Τσάι

Η εταιρεία Coca Cola πριν από τρία χρόνια παρουσίασε στην χώρα μας το FuzeTea, ένα σχετικά νέο μέλος στη οικογένεια της Coca Cola. Tο 2012 το Fuzetea λανσαρίστηκε σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο καταγράφοντας απίστευτες πωλήσεις. Πλέον το προϊόν κυκλοφορεί σε πάνω από 50 χώρες με συνολική αξία που αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Πρόκειται για ένα εκχύλισμα τσαγιού από 100% βιώσιμες καλλιέργειες εμπλουτισμένο με γεύσεις φρούτων και βοτάνων. Σερβιρεται παγωμένο και η ιδιαίτερη γεύση του και αρώματα το κατέταξαν στην κορυφή της λίστας με τα πιο εμπορεύσιμα ροφήματα στην ελληνική αγορά.

Η χαμηλή θερμιδική του αξία και οι δελεαστικές γεύσεις όπου κυκλοφορεί ανταποκρίνονται σε μεγάλο εύρος του καταναλωτικού κοινού και ικανοποιεί κάθε ανάγκη και γούστο.

Στα ψυγεία σε αναρίθμητα σημεία πώλησης θα βρει ο καταναλωτής το FuzeTea Black Ice Tea Lemon χωρίς ζάχαρη ιδανικό για αναζωογόνηση και αίσθηση χαλάρωσης με μηδέν προσθήκη ζάχαρης. Το Μαύρο Τσάι Λεμόνι με εκχυλίσματα λουίζας είναι το ιδανικό για όσους αναζητούν μια μικρή ανάπαυλα από τους απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας. Την ανατροπή στην γεύση φέρνει το FuzeTea Black Ice Tea Ροδάκινο και ιβίσκο τέλειο για τις απογευματινές μας βόλτες με τους φίλους ή την οικογένεια. Το fuzetea παράγεται και στους μοντέρνους γευστικούς συνδυασμούς με Passionfruits και Mango, γεύσεις που αγαπούν ιδιαίτερα οι νεαρότερες ηλικίες.

Το τσάι σε όποια γεύση και αν το επιλέγουμε αποτελεί αγαπημένη συνήθεια ανά τον κόσμο και μάλιστα σε πολλές χώρες είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας. Κάθε στιγμή της ημέρας είναι ιδανική για ένα Fuzetea. Αποτελεί απαραίτητο σύμμαχο σε όσους έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα, τονώνει και αναζωογονεί όσο ο καφές και κυρίως ικανοποιεί τις αισθήσεις μας στο έπακρο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island