Orange Και Blue Powerade

Εδώ και πολλά χρόνια, συγκεκριμένα από το 1988 το blue powerade έχει εδραιωθεί στις σκέψεις των περισσοτέρων ως το ποτό των αθλητών. Η ξεχωριστή σύσταση του, η εύχρηστη συσκευασία με το active cap και η πολύ ωραία γεύση του οδήγησαν το blue powerade στην κορυφή της λίστας των μη ανθρακούχων αναψυκτικών και ποτών που προτιμούν οι αθλητές, και όχι μόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο. 

blue powerade and blue powerade zero bottles
Ένας αθλητής κατά την προπόνηση ή στη διάρκεια ενός αγώνα χάνει εκτός από θερμίδες και μεγάλη ποσότητα υγρών και μετάλλων, μια απώλεια που αποδυναμώνει τον οργανισμό και μειώνει την ενέργεια του. Το νερό αποτελεί πάντα τον ιδανικότερο τρόπο για να ελέγξει κανείς την αίσθηση δίψας αλλά δεν αρκεί. Ένας αθλητής χρειάζεται και πολλά άλλα στοιχεία, όπως κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, που θα του δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσει. 

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης το σώμα του αθλητή αποβάλλει ιδρώτα και μαζί πολλά μεταλλικά στοιχεία, ηλεκτρολύτες κι άλλα όλα απαραίτητα στον οργανισμό του για να συνεχίσει την δύσκολη προσπάθεια μια προπόνησης ή ενός αγώνα. Η ποσοτητα των υγρων που πρέπει να πιει είναι μικρή και ο λόγος που η οι πιο πολλοί επιλέγουν το blue powerade είναι ότι με μερικές μόνο γουλιές μπορεί να ξανακερδίσει τη χαμένη ενέργεια και κυρίως να ξεδιψάσει. 

Η εταιρεία Coca Cola company εφάρμοσε στη συσκευασία το active cap διευκολύνοντας τον αθλητή, του οποίου και το κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου έχει σημασία. 

Στην ελληνική αγορά το Powerade ο καταναλωτής θα το βρει σε δύο γεύσεις. Το Mountain Blast με την εντυπωσιακή μπλε εμφάνιση ή αλλιώς σε όλους γνωστό ως Blue Powerade και το Orange με την απίθανη γεύση πορτοκαλιού. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island