Τι Είναι Η Μικτή Ασφάλεια Μηχανής


Μικτή ασφάλεια μηχανης με την κλασική έννοια που γνωρίζουμε για τα αυτοκίνητο ενδεχομένως να μην υπάρχει, ωστόσο ως μικτή θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε την ασφάλιση μηχανής που περιλαμβάνει κάλυψη για ίδιες ζημιές. Στην μικτη ασφαλεια μηχανησ εκτός από καλύψεις για φωτιά ή κλοπή, καλύπτονται ζημιές που θα προκληθούν ακόμα και στην περίπτωση που υπαίτιος του ατυχήματος είναι ο οδηγός ή ιδιοκτήτης της εν λόγω μηχανής.

Πλέον, κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σου δίνουν τη δυνατότητα μέσω των ιστοσελίδων τους να ασφαλίσεις το μεταφορικό σου όχημα εύκολα. Επιπλέον, πολλά άλλα sites παρέχουν δωρεάν εύχρηστα εργαλεία σύγκρισης παροχών και τιμών ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές της χώρας.

Εάν ενδιαφέρεσαι για μικτη ασφαλεια μηχανησ σε συμβουλεύουμε να τσεκάρεις μια φορά το χρόνο την τρέχουσα εμπορική αξία της μοτοσυκλέτας σου. Εάν δε γνωρίζεις πως να το κάνεις αυτό οι εκπρόσωποι των κορυφαίων και αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών θα σε εξυπηρετήσουν. 

Να θυμάσαι πως μια μικτή ασφάλεια μηχανής απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μηχανής που η αξία της πρέπει να ξεπερνά το minimum ποσό που ορίζει η εκάστοτε εταιρεία, συνήθως είναι 1.000€. Επιπλέον, σημαντική προϋπόθεση παίζει η χρονιά που κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο μοντέλο, στις περισσότερες περιπτώσεις δε θα πρέπει να ξεπερνά τα δέκα.

Όπως και στη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, έτσι και για την μικτή ασφάλεια μηχανής το ύψος των ασφαλίστρων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων η ηλικία του οδηγού και η περιοχή στην οποία κινείται κ.α.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island