Ασφάλεια Αυτοκινήτου & Οδική Βοήθεια

Τι καλύπτει μια ασφαλεια αυτοκινητου σε περίπτωση που χρειαστείτε οδική βοήθεια; 

Παρακάτω ακολουθούν οι βασικές υπηρεσίες που παρέχονται στα πλαίσια της οδικής βοήθειας μιας ασφάλειας αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε κάποιο τροχαίο ατύχημα και το αυτοκίνητο ή η μηχανή σας ακινητοποιηθεί οι πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών αναλαμβάνουν τα εξής:

Αποστολή γερανοφόρου οχήματος, ο οδηγός του οποίου μεταξύ άλλων αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τα διαδικαστικά του ατυχήματος, όπως τη συμπλήρωση εγγράφων, τη λήψη φωτογραφιών κλπ.

Τον επί τόπου έλεγχο του αυτοκινήτου (σε περίπτωση βλάβης) με στόχο αν μπορεί να επισκευαστεί τη δεδομένη στιγμή και σε αντίθετη περίπτωση την άμεση μεταφορά του ακινητοποιημένου οχήματος στο συνεργείο της επιλογής σας.

Σε περίπτωση που το όχημα δεν ακινητοποιηθεί από το ατύχημα μια ασφαλεια αυτοκινητου καλύπτει την αποστολή κάποιου συνεργάτη, ο οποίος θα αναλάβει τις διαδικασίες του ατυχήματος όπως τη συμπλήρωση εγγράφων και τη λήψη φωτογραφιών.

Σε περίπτωση ταξιδιού που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί για 24 ώρες, λόγω ατυχήματος, και η επισκευή του πρόκειται να ξεπεράσει τη μία εργάσιμη μέρα συνήθως παρέχεται ενοικιαζόμενο όχημα για 24 ώρες.

Εάν η βλάβη ή το ατύχημα συμβεί σε απόσταση άνω των 50 χλμ. από τον τόπο κατοικίας σας, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες περιλαμβάνουν μέσα στην ασφαλεια αυτοκινητου την παροχή εισιτηρίου για την επιστροφή όλων των επιβαινόντων του οχήματός στον τόπο της μόνιμης κατοικίας σας ή σε άλλο προορισμό μικρότερου κόστους, με λεωφορείο, τρένο, πλοίο ή αεροπλάνο.

Εάν η βλάβη ή το ατύχημα συμβεί σε απόσταση άνω των 100 χλμ. από τον τόπο κατοικίας σας, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες περιλαμβάνουν μέσα στην ασφαλεια αυτοκινητου την παροχή  για τη διανυκτέρευσή σε ξενοδοχείο με ποσό που θα περιγράφεται αναλυτικά μέσα στο συμβόλαιο σας. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island