Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Τι Επηρεάζει Την Τιμή

Οι πλειοψηφία των φυσικών επιχειρήσεων επωφελήθηκαν από την ραγδαία άνοδο του διαδικτύου και η μετάβαση της λειτουργίας τους και σε online καταστήματα έφερε άνοδο στις πωλήσεις. Η ασφαλιση αυτοκινητου και γενικά ο κλάδος των ασφαλειών είναι από τους κλάδους που είδαν μεγάλη άνοδο στις πωλήσεις, μιας και η διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων έγινε πολύ απλή υπόθεση. Όταν έρθει η ώρα να συνάψει κανείς νέο συμβόλαιο για ασφαλιση αυτοκινητου ή να ανανεώσει το παλιό μπορεί σε πολύ λίγο χρόνο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οπουδήποτε να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις εταιρείες, τις παροχές και καλύψεις και κυρίως για τις τιμές ή για πιθανές εκπτώσεις..

Την τελική τιμή για την ασφαλιση αυτοκινητου επηρεάζουν φυσικά κάποιοι παράγοντες, που είναι κοινοί για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες για τον υπολογισμό κόστους. Ξεκινώντας από το μοντέλο του αυτοκινήτου, το κόστος ανεβαίνει όσο αυξάνονται και οι ίπποι του, δηλαδή μπορεί ένα διθέσιο σπορ αυτοκίνητο να έχει υψηλότερα ασφάλιστρα από ένα 5θυρο.

Φυσικά και η ηλικία του οδηγού ή για την ακρίβεια η εμπειρία του παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική τιμή. Το πρώτο έτος κατοχής διπλώματος θεωρείται χρονικό εύρος υψηλού ρίσκου για πρόκληση ατυχήματος καθώς ο εν λόγω οδηγός είναι αρκετά άπειρος και το συμβόλαιο σε αυτή την περίπτωση έχει μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης, αν πρόκειται το αυτοκίνητο σας να το οδηγήσει και κάποιο νεότερο μέλος της οικογένειας σας, πχ το παιδί σας, μην ξεχάσετε να το δηλώσετε στην ασφαλιση αυτοκινητου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The magic Kos

Hersonissos Crete...Stay Tuned!

Hot Spots In Kos Island